BUSINESS IMPROVEMENT PROJECT MANAGEMENT

... met raad en daad.

WIE

Wie is Auxilicon oprichter Nico van Melick?

Een van huis uit technicus met een sterk ontwikkeld gevoel voor mensen en organisaties, die snel vertrouwen weet te winnen en de klus klaart. Oprichter Ir. Nico van Melick heeft een elektrotechnische TU achtergrond. Hij heeft een MBA titel en is PMP® en tevens Agile (SAFe 4) gecertificeerd. Door werkervaring en studie heeft hij een grote affiniteit ontwikkeld voor bedrijfskundige en organisatorische vraagstukken. Hij kan zich snel verplaatsen in de manier van denken en werken van technische bedrijven. Hij spreekt zelf de taal van de bèta man of vrouw, maar weet ook welke valkuilen dit met zich mee brengt. Hij communiceert goed met al uw medewerkers; van productievloer tot directiekamer.

Nico van Melick groeide op in de kwekerij van zijn ouders en kent de eigenheid van een familiebedrijf. Zijn werkervaring als manager is breed en steeds verbonden met zeer resultaatgerichte opdrachten binnen industriële bedrijven. Naast zijn vakinhoudelijke en management expertise hecht hij veel waarde aan een persoonlijke klik met zijn opdrachtgever. Zie ook zijn profiel op LinkedIn.

 

Hoe kom ik met Auxilicon in contact?

Heeft u een opdracht voor ogen waarvoor u Auxilicon wellicht wilt inhuren, neem dan contact op met Nico van Melick via +31 (0)6 83174359 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Na een eerste vrijblijvend gesprek maakt Auxilicon graag een offerte voor u op maat.

 

Scan onderstaande QR-code en sla de contact gegevens rechtstreeks op in uw smartphone: